čtvrtek 6. srpna 2015

BATÁTOVÉ HRANOLKY S VEPŘOVÝM

Dobré poledne :) po dlouhé době jsme se s přítelem pustili do společného vaření. Vaření nám zabralo cca 3hoďky, ale byla to sranda a výsledek stál za to.



Ingredience pro 6 osob

  • 1,5 kg středních batát
  • olivový olej
  • špetka pepře
  • špetka soli
  • špetka červené papriky
  • 1 cibule
  • 1 česnek
  • 3 papriky
  • 1kg vepřového zadního
  • 200g žampionů
  • 1 plechovka loupaných rajčat
Postup
Na rozpáleném oleji osmahneme česnek a cibuli, přidáme maso. Jakmile se pořádně propeče přidáme nakrájené houby a papriku. 5min podusíme a zalijeme konzervovanými rajčaty. Mezitím si nakrájíme batáty na tenké plátky, pokapeme olejem, okořeníme a dáme cca na 15-20 min péct při 180'
Dobrou chuť

Žádné komentáře:

Okomentovat